Skip to content

Een auto huren in Vitoria-Gasteiz in Spaans Baskenland

Als u een auto gaat huren in Vitoria-Gasteiz, dan geeft u dit de uitgelezen gelegenheid om deze prachtige stad in Spaans Baskenland te verkennen. Vitoria-Gasteiz is de hoofdstad van Baskenland in Noord-Spanje en hier valt ontzettend veel fraais te bewonderen. Dit doet u optimaal door voor een huurauto van Jouwautohuur.nl te kiezen. Waarom dit zo is? Omdat wij voor elk gezelschap een kwaliteitsauto in ons keuzeassortiment hebben en u een service bieden waarbij wij u volledig ontzorgen. Dit betekent dat u eenmalig ons all-inclusive tarief betaalt en wij alles tot in de puntjes voor uw autohuur regelen.

Auto huren in Vitoria-Gasteiz bij Jouwautohuur.nl

Wanneer u met uw reisgezelschap of alleen door Baskenland reist, wilt u natuurlijk op een huurauto kunnen vertrouwen van de allerbeste kwaliteit. Daarom werken wij met Sunny Cars samen. Dit bedrijf werkt vervolgens weer met goed bekendstaande verhuurbedrijven van auto’s samen, waar Budget Rent a Car en Europcar voorbeelden van zijn. Wat onze rol hierbij is? Wij zijn uw enige en centrale contactpersoon. Daardoor hoeft u dus niet zelf contact op te nemen met de verhuurbedrijven en ook hoeft u zelf niets te regelen. Dat doen wij allemaal voor u.

jouwautohuur.nl
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

All-inclusive service: dat is pas zorgeloos genieten

Onze all-inclusive service is standaard inbegrepen als u bij ons een auto gaat huren in Vitoria-Gasteiz. Dit houdt in, dat wij bijvoorbeeld de diefstalverzekering voor u afsluiten, maar ook de WA-verzekering. Deze heeft bij ons een dekking van € 7,5 miljoen. Ook betalen wij u het eigen risico terug in het geval dat u met schade aan de huurauto te maken krijgt. Deze terugbetaling vindt ook plaats als u bandenschade heeft, ruitschade, bodemschade en dakschade. Naast onze all-inclusive service bieden wij u ook een express service en premium service. Deze zijn niet standaard inbegrepen.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op