Skip to content

Topkwaliteit auto huren in Pontevedra, Galicië

Een auto huren in Pontevedra betekent dat u een auto huurt in het uiterste westen van Spanje, in de schitterende regio Galicië. Door deze ligging grenst Pontevedra aan de Atlantische Oceaan en hier kunt u dan ook tal van bezienswaardigheden bezoeken. Met een huurauto is dit natuurlijk ideaal. U kunt zelf uw tijd bepalen, gaan en staan waar u wilt en bovenal: volop genieten. Bij Jouwautohuur.nl helpen we hierbij door huurauto’s te bieden die stuk voor stuk van topkwaliteit zijn. Deze zijn namelijk allemaal afkomstig van positief bekendstaande autoverhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar.

Zorgeloos een auto huren in Pontevedra

Naast onze huurauto’s die van topkwaliteit zijn, bieden we u bij Jouwautohuur.nl ook een zorgeloze service. Door eenmalig onze all-inclusive prijs te betalen, bent u hiervan verzekerd. Deze service bestaat eruit dat wij alle verzekeringen voor u regelen. Dan moet u denken aan een diefstalverzekering, maar ook aan een WA-verzekering. Deze verzekering heeft een dekking van € 7,5 miljoen, dus daarmee bent u optimaal verzekerd. Ook betalen wij het eigen risico aan u terug als u met schade van doen krijgt. Wat eveneens bij onze standaard service hoort, is ons Nederlandse noodnummer. Deze is 24/7 bereikbaar en alle medewerkers spreken Nederlands.

jouwautohuur.nl
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

Ruim aanbod in een breed scala aan autocategorieën

Zodra u een blik heeft geworpen op onze website, zal u opvallen dat wij een zeer ruim aanbod in huurauto’s hebben. Dit betekent dat u een auto bij ons huren kunt in Pontevedra in nagenoeg elke autocategorie. Of u nu alleen reist of met een grote groep: u vindt altijd de perfecte auto die aansluit bij uw reisgezelschap. Naast onze standaard inbegrepen all-inclusive service, bieden we u hierbij ook diverse extra serviceopties. Zoals onze alom gewaardeerde premium service bijvoorbeeld, of onze supersnelle express service.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op