Skip to content

Een auto huren en volop in Ponferrada genieten

Als u een auto huren wilt in Ponferrada, geeft u dit de kans om volop van deze prachtige plek in Spanje te genieten. Gelegen in de provincie León in de Spaanse regio Castilië en León, stroomt de Sil rivier door Ponferrada. Daarnaast is deze stad de laatste grotere plaats in Spanje die richting Santiago de Compostella voert. Kortom, redenen te over om juist hier een auto te gaan huren tijdens uw verblijf. Daarbij is Jouwautohuur.nl uw partner met veel expertise in autohuur. Wij regelen alles voor u van A tot Z, zodat u zich alleen nog maar op zorgeloos genieten hoeft te focussen.

Auto huren in Ponferrada met topservice inbegrepen

Als u eenmaal besloten heeft om een auto te gaan huren, dan wilt u natuurlijk niet bezig zijn met allerlei regels en andere zaken die u vooraf veel tijd kosten. Omdat wij dit bij Jouwautohuur.nl volkomen begrijpen, huurt u bij ons een auto waar standaard een topservice bij inbegrepen zit. Deze topservice bestaat uit het afsluiten van verzekeringen bijvoorbeeld. Stel namelijk, dat u schade krijgt aan uw gekozen huurauto. Dan biedt onze WA-verzekering de oplossing, vooral omdat deze een dekking heeft van € 7,5 miljoen. Verder dragen wij ook zorg voor een diefstalverzekering en betalen wij u het eigen risico terug wanneer u schade heeft gehad.

jouwautohuur.nl
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

Kies de huurauto die bij uw budget past

Op onze website kunt u kiezen in welke autocategorie de huurauto moet vallen. Wij bieden u hierin een ruime keus. Dit doen wij omdat niet iedereen hetzelfde budget heeft, maar ook omdat niet iedereen met hetzelfde aantal personen reist. Daarom kiest u bij een auto huren in Ponferrada bij Jouwautohuur.nl altijd de huurauto die bij uw persoonlijke situatie past. Zo raden wij twee personen en kleine gezelschappen bijvoorbeeld aan om een kijkje te nemen bij de autocategorieën Economy, Comfort en Intermediate.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op