Skip to content

Een auto huren om Pamplona en omgeving te bewonderen

Denkt u dat een auto huren in Pamplona weinig zinvol is omdat hier alleen stierenrennen plaatsvinden? Dan heeft u het mis. Pamplona mag dan wel wereldwijd bekend staan om het stierenrennen dat hier jaarlijks plaatsvindt, maar er is hier zoveel meer te ontdekken. De stad lig namelijk aan de Arga rivier en is eveneens de hoofdstad van de regio Navarra. Hier kunt u uw hart ophalen aan prachtige bezienswaardigheden en nog veel meer moois. Alle reden dus, om juist hier een auto te huren. Bij Jouwautohuur.nl bent u daarvoor aan het beste adres.

Auto huren in Pamplona van uitstekende kwaliteit

Door met Sunny Cars samen te werken, kan Jouwautohuur.nl altijd een huurauto bieden van uitstekende kwaliteit. Sunny Cars werkt hiervoor namelijk uitsluitend samen met gerespecteerde autoverhuurbedrijven. Europcar bijvoorbeeld, maar daarnaast ook met Budget Rent a Car. Onze rol hierbij is het optreden als uw enige contactpersoon en aanspreekpunt. Dit zorgt ervoor dat u geen tijd kwijt bent aan het regelen van allerlei zaken zoals verzekeringen en andere voorzorgsmaatregelen. In plaats daarvan kunt u onbezorgd vertrouwen op onze expertise en u zich vooral op uw verblijf in Pamplona richten. Ideaal toch?

jouwautohuur.nl
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

Wij staan 24/7 voor u paraat

Een andere fijne bijkomstigheid die wij u bij het auto huren in Pamplona bieden is ons Nederlands noodnummer. Dit noodnummer is 24/7 bereikbaar. Stel nu dat u onverhoopt problemen krijgt met uw huurauto, of schade heeft. Dan belt u op ieder tijdstip met ons noodnummer en wordt u vriendelijk geholpen. Omdat wij ons zo voor kunnen stellen dat u dit het liefst in het Nederlands doet, spreken al onze medewerkers de Nederlandse taal. Zo bent u bij Jouwautohuur.nl van alle gemakken voorzien bij het huren van een auto in Spanje. Voor meer informatie en details over de huurauto’s verwijzen wij u graag naar onze website.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op