Skip to content

Een auto huren om Oviedo in Spanje te ontdekken

U wilt een auto huren om Oviedo in het noorden van Spanje optimaal te ontdekken en te bewonderen? Dan zijn wij van Jouwautohuur.nl u hierbij graag van dienst. Wij hebben diverse huurauto’s voor u in ons keuzeassortiment waarmee u deze prachtige stad in de provincie Asturië kunt bezichtigen. Het maakt daarbij niet uit wat de grootte is van uw reisgezelschap. Wij hebben namelijk huurauto’s voor u in zowel de categorie gezinswagens als in de categorie kleine maar compacte auto’s. Zo kunt u met elk budget en ongeacht de grootte van uw gezelschap voor een huurauto in Spanje bij ons terecht.

Auto huren in Oviedo met all-inclusive pakket

Bij Jouwautohuur.nl zetten we echt alles op alles om het huren van een auto in Spanje zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken. Dit doen we onder andere door standaard een all-inclusive pakket aan u aan te bieden. In dit pakket zitten bijvoorbeeld alle benodigde verzekeringen inbegrepen. Stel bijvoorbeeld dat u schade krijgt aan de huurauto, dan is een WA-verzekering noodzakelijk. Bij ons heeft deze een dekking van € 7,5 miljoen. Ook kan het voorkomen dat de huurauto gestolen wordt. Dan treedt de diefstalverzekering die wij voor u afsluiten in werking. Omdat wij hierin jarenlange ervaring hebben, kunt u zorgeloos op onze service vertrouwen.

jouwautohuur.nl
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

Serviceopties voor snelle afhandeling

Naast ons all-inclusive pakket, kunt u ook bij Jouwautohuur.nl kiezen voor een van onze extra services. Bij onze express service bijvoorbeeld, kunt u een auto huren in Oviedo die meteen voor u klaarstaat op het vliegveld. Dit betekent dat u zo uit het vliegtuig uw huurauto in kunt stappen, zonder daarvoor eerst in een wachtrij te hoeven staan. Vooral wanneer u in Oviedo en omgeving verblijft tijdens het hoogseizoen, kan u dit erg veel tijd besparen.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op