Skip to content

Zorgeloos een auto huren in Lugo, Galicië

Door een auto te huren in Lugo kunt u in uw eigen tempo en in alle rust de prachtige omgeving van deze Spaanse stad verkennen. Lugo is gelegen in Galicië in het noordwestelijk deel van Spanje. De schoonheid van deze stad en regio zijn ook bij UNESCO niet onopgemerkt gebleven. Zo staan de muren van Lugo – die dateren uit de 3e euw – op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Daarnaast zijn er nog veel meer bezienswaardigheden in de omgeving die absoluut uw bezoek meer dan waard zijn. Precies daarom is het verstandig om hier een auto te huren.

Auto huren in Lugo in diverse autocategorieën

Om u hierbij zo volledig mogelijk van dienst te zijn, kunt u via Jouwautohuur.nl huurauto’s reserveren in diverse autocategorieën. Wanneer u bijvoorbeeld alleen reist, of met uw partner, vriend of vriendin, dan heeft u doorgaans geen grote huurauto nodig. Daarom huurt u dan via ons eenvoudig een auto in de categorie Economy of Small. Maar stel nu dat u wel met een groot gezelschap de omgeving van Lugo wilt verkennen, dan kunt u bij ons in maar liefst 4 autocategorieën een huurauto kiezen: Compact, Intermediate, Standard en Fullsize.

jouwautohuur.nl
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

Verzekerd en wel erop uit

Iets waar veel mensen tegenop zien bij het auto huren in bijvoorbeeld Lugo, is het regelen van verzekeringen en het treffen van benodigde voorzorgsmaatregelen. Dit is bij Jouwautohuur.nl allemaal niet aan de orde. Als u een huurauto van uw voorkeur op onze website gevonden heeft, kunt u deze reserveren en betaalt u eenmalig een all-inclusive prijs. Hier zitten alle benodigde verzekeringen bij inbegrepen. Van de WA-verzekering tot een diefstalverzekering en ook een terugbetaling van het eigen risico als u schade krijgt. Dit geldt voor blikschade, maar ook voor schade aan de bodem van de huurauto, aan de banden, het dak en de ruiten.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op