Skip to content

Eenvoudig een auto huren in Lleida (of Lerida)

Een auto huren in Lleidia, of Lerida, zoals deze Spaanse stad ook wel bekend staat, gaat bij Jouwautohuur.nl heel eenvoudig. U gaat naar onze site en selecteert allereerst de data waarop u een auto wilt huren. Vervolgens selecteert u de autocategorie waarin de huurauto moet vallen en of u eventueel extra serviceopties wilt. Eenmaal uw keuze gemaakt klikt u op ‘reserveren’ en alles is van A tot Z geregeld. Wij zorgen voor een compleet verzekeringspakket en treffen alle nodige maatregelen die bij het huren van een auto in Spanje komen kijken.

Auto huren in Lleida op 160 kilometer van Barcelona

U vindt de stad Lleida in het westen van de regio Catalonië, wat zoveel betekent dat deze stad in het Spaanse binnenland ligt. Tegelijkertijd is Lleida op een afstand van circa 160 kilometer van de schitterende stad Barcelona gelegen. Door een auto te huren bent u hier in no time en kunt u tegelijkertijd op uw gemak de rest van de omgeving van Lleida bewonderen. Bij Jouwautohuur.nl is hier een standaard all-inclusive pakket bij inbegrepen. Dit houdt in dat u voor al het denkbare en nodige verzekerd bent. Een diefstalverzekering maakt hier namelijk deel vanuit, evenals een WA-verzekering met dekking van € 7,5 miljoen. Daarnaast vindt er terugbetaling van het eigen risico plaats als u schade rijdt.

jouwautohuur.nl
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

Voor kleine tot grote reisgezelschappen

Jarenlange ervaring leert ons dat bij een auto huren in Lleida de wens voor de grootte van de huurauto (sterk) kan variëren. Daarom hebben wij huurauto’s in tal van autocategorieën in ons keuzeassortiment. Small en Economy huurauto’s, voor als u alleen reist of bijvoorbeeld samen met uw partner, vriend of vriendin. Daarnaast hebben wij huurauto’s in de categorieën Compact, Intermediate, Standard en Fullsize voor als uw reisgezelschap een gezin is of uit meerdere personen bestaat.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op