Skip to content

Een auto huren in havenstad Gijón

Voor velen is een auto huren in Gijón de ideale manier om de prachtige omgeving van deze Spaanse stad te verkennen. Gijón is gelegen in Noord-Spanje, in de provincie Asturië en in de gelijknamige regio. Op Bilbao na, is deze stad aan de Golf van Biskaje een van Spanjes grootste havensteden. In de stad Gijón ontdekt u een fraai historisch centrum, maar ook buiten de stad valt veel te bezichtigen en te bewonderen. Alle reden dus, om hier een auto te huren en er ongedwongen op uit te trekken. Daarbij is Jouwautohuur.nl u graag van dienst.

Auto huren in Gijón bij Jouwautohuur.nl

Om u volledig te ontzorgen bij het huren van een auto voorafgaand en tijdens uw verblijf in Gijón, regelt Jouwautohuur.nl echt alles voor u. Denkt u hierbij aan het zorgdragen van alle benodigde verzekeringen en het treffen van voorzorgsmaatregelen. In plaats van dat u zelf meerdere verzekeringen moet afsluiten, bent u met onze all-inclusive service meteen compleet en volledig verzekerd. Onder andere de WA-verzekering met een dekking van € 7,5 miljoen en de diefstalverzekering. Daarnaast zit ook het terugbetalen van het eigen risico bij schade inbegrepen in onze all-inclusive service.

jouwautohuur.nl
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

Huurauto’s voor alleenreizende en grote groepen

U kunt bij ons een auto huren in Gijón als u alleen reist, maar ook als u hier met een grote groep of uw gezin verblijft. Op onze site selecteert u snel en eenvoudig de autocategorie die past bij uzelf of uw reisgezelschap. Daarnaast kunt u hier aangeven of u gebruik wilt maken van een van onze andere services. Onze express service bijvoorbeeld, of onze premium service. Bij deze services worden u diverse voordelen bij het huren van een auto geboden. Denkt u dan onder meer aan het snel afhalen van uw huurauto op het vliegveld.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op