Skip to content

Via Jouwautohuur.nl een auto huren in Cuenca

Een auto huren in het Spaanse Cuenca, de stad en de gelijknamige gemeente en provincie, betekent voor u de ideale mogelijkheid om de prachtige omgeving te ontdekken. Dat begrijpen we bij Jouwautohuur.nl als geen ander. Daarom bieden wij u autohuuropties in de regio Castilië-La Mancha waarbij het u aan niets ontbreekt. Sterker nog, in plaats van talloze verzekeringen te regelen en maatregelen te treffen, zorgen wij ervoor dat alles met onze all-inclusive service in één keer geregeld is. U betaalt eenmalig het all-inclusief tarief en u kunt zich volledig focussen op genieten in Cuenca. Fantastisch toch?

Auto huren met kwaliteitsservice in Cuenca

Wat we met een all-inclusive service bedoelen? Een service waarin onder andere een compleet en optimaal verzekeringspakket inbegrepen zit. Denkt u hierbij aan een WA-dekking van € 7,5 miljoen en een diefstalverzekering. Daarnaast vindt er te allen tijde een terugbetaling van het eigen risico door ons plaats, wanneer u onverhoopt met schade te maken krijgt. Dit geldt ook voor schades aan banden, ruiten, autobodems en autodaken. Bovendien staan wij 24/7 tot uw beschikking met ons noodnummer wanneer u in de problemen komt met uw huurauto. Dit is een Nederlands noodnummer, zodat u rustig in vertrouwd Nederlands kunt uitleggen wat er precies aan de hand is.

jouwautohuur.nl
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

Autocategorieën die matchen bij uw gezelschap

Omdat reisgezelschappen in grootte kunnen verschillen, doen onze huurauto’s dat ook. Wilt u bijvoorbeeld met uw gezin een auto huren in Cuenca om erop uit te trekken in de omgeving? Dan kunt u onder andere kiezen voor de autocategorieën Compact, Intermediate en Standard. Bestaat uw reisgezelschap uit twee personen of bent u alleen? Bekijk dan op onze site alle details van de autocategorieën Small en Economy. Ongeacht de autocategorie van uw voorkeur, kunt u bij Jouwautohuur.nl uit diverse extra services kiezen.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op