Skip to content

Een auto huren in zonnig Córdoba

Als u een auto wilt huren in Córdoba weten we zeker dat u tijdens uw verblijf optimaal zult genieten. Córdoba namelijk, staat bekend als de warmste stad in Europa. Onafgebroken stijgt de temperatuur hier maandenlang achtereen tot waardes die boven de 35° Celsius uitkomen. Bovenal is de stad Córdoba echter in Andalusië gelegen, in Zuid-Spanje. Dit betekent dat u hier met een huurauto het Sierra Morena gebergte kunt bezoeken, evenals de omgeving rondom de Guadalquivir rivier. Bij Jouwautohuur.nl hebben we uiteenlopende huurauto’s tot uw beschikking, die onder andere variëren in autocategorie en serviceopties.

Voor elk gezelschap een auto huren in Córdoba

U kunt bij Jouwautohuur.nl kiezen uit huurauto’s in een breed scala aan autocategorieën. De reden waarom we u deze ruime keuze bieden, is omdat reisgezelschappen in grootte verschillen. Reist u bijvoorbeeld met een groep door Córdoba en omgeving, dan zijn onze huurauto’s in de autocategorieën Compact, Intermediate, Standard en Fullsize van harte aan te bevelen. Maar ook als u alleen reist, met twee personen of wellicht met drie personen, bieden wij u volop keuzemogelijkheden. U kunt dan kiezen voor een huurauto in de categorieën Small en Economy. Via onze site kunt u eenvoudig uw voorkeur reserveren zodat u ruim voordat uw reis begint van een zorgeloze autohuur verzekerd bent.

jouwautohuur.nl
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

Serviceopties bij Jouwautohuur.nl

Bij Jouwautohuur.nl zetten we alles op alles om het auto huren in Córdoba van alle gemakken te voorzien. Zo maakt het bij ons niet uit welk type huurauto u kiest om u onze standaard all-inclusive service te bieden. Deze service bestaat onder meer uit een compleet verzekeringspakket. Terugbetaling van het eigen risico in geval van schade, een diefstalverzekering en ook nog eens een WA-dekking van € 7,5 miljoen. Dit is inclusief schades aan autodaken, ruiten, bodemschade en bandenschade. Wat wilt u nog meer?

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op