Skip to content

Een auto huren in ‘Klein Havana’ Cádiz

Als u een auto wilt huren in Cádiz, Spanje, betekent dit waarschijnlijk dat u al bekend bent met de fraaie omgeving die deze havenstad rijk is. Cádiz ligt in Andalusië in Zuidwest-Spanje, aan de gelijknamige Golf van Cádiz. Doordat deze havenstad gelijkenissen vertoont met de Cubaanse hoofdstad Havana, wordt de stad ook wel ‘Klein Havana’ genoemd. Dit komt onder andere doordat Cádiz een eigen Malecón heeft. De beroemde boulevard in de hoofdstad van Cuba met een lengte van 7 kilometer. Al met al redenen te over dus, om een auto te huren als u hier uw verblijf gepland heeft staan.

Auto huren in Cádiz: kies voor kwaliteit

U zult in uw zoektocht naar een huurauto in deze havenstad ongetwijfeld meerdere autoverhuurbedrijven tegenkomen. Ons advies is echter om voor kwaliteit te kiezen. Deze kwaliteit kan Jouwautohuur.nl u bieden doordat wij partner zijn van Sunny Cars. Sunny Cars werkt weer samen met goed bekendstaande autoverhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Wij opereren hierin als contactpunt tussen u en het betreffende autoverhuurbedrijf. Dit biedt u als voordeel dat u maar met een contactpunt te maken heeft die alles van A tot Z voor u regelt.

jouwautohuur.nl
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

Service mogelijkheden bij Jouwautohuur.nl

Als u een auto gaat huren bij ons in Cádiz, dan zal u opvallen dat u hierbij een standaard all-inclusive service geboden wordt. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat u volledig en goed verzekerd op pad gaat in Cádiz en omgeving. Standaard zit namelijk een diefstalverzekering, een WA-dekking van € 7,5 miljoen en een terugbetaling van het eigen risico bij deze all-inclusive service in. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit de express service of bijvoorbeeld de premium service, voor onder andere een snelle afhandeling bij uw aankomst op het vliegveld. U leest de details op onze website.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op