Skip to content

Auto huren in de provincie Cáceres, Spanje

Een auto huren in Cáceres betekent dat u alles kunt ontdekken waar deze provincie, gemeente en gelijknamige stad zo bekend om staan. Zo staat de stad Cáceres sinds 1985 op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Maar ook de gemeente en de provincie Cáceres verdienen zeker onze aanbeveling. Ze zijn alle drie in de autonome Spaanse regio Extremadura gelegen, waardoor bij autohuur ook een bezoek aan Badajoz tot de mogelijkheden behoort. Deze stad ligt vlakbij de grens met Portugal en de Guadiana rivier. Kortom, alle reden om voor het huren van een kwaliteitsauto te kiezen als u een bezoek brengt aan Cáceres.

Een all-inclusive auto huren in Cáceres

Via Jouwautohuur.nl kunt u een kwaliteitsauto huren van gerenommeerde autoverhuurbedrijven die ook in Spanje actief zijn. Denkt u hierbij aan Europcar en Budget Rent a Car. Dit doen wij via ons partnership met Sunny Cars. Wij fungeren hierin als uw primaire contactpersoon met de betreffende autoverhuurbedrijven. Daarbij zetten wij alles op alles om u zoveel mogelijk te ontzorgen bij het huren van een auto. Zo bieden wij alle huurauto’s aan met een standaard all-inclusive service. Deze service houdt in, dat u optimaal verzekerd bent zodra u onze scherpe all-inclusive prijs heeft betaald.

jouwautohuur.nl
Average rating:  
 6 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

Terugbetaling van eigen risico en meer

Bij onze optimale verzekering bij het auto huren in Cácares moet u denken aan een WA-dekking van € 7,5 miljoen, een diefstalverzekering, maar ook terugbetaling van het eigen risico in geval van schade. Hier valt ook autodakschade onder, evenals ruitschade, bodemschade en autobandenschade. U bent dus direct volledig en compleet verzekerd als u via Jouwautohuur.nl een auto in Cáceres huurt. Dit houdt onder meer in dat u geen tijd kwijt bent aan het uitzoeken en tekenen van allerlei losse verzekeringen en documenten. Ideaal toch? U kiest bij ons gegarandeerd voor een onbezorgde autohuur.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op