Skip to content

Een auto huren in Almería, Andalusië

Als u een auto wilt huren in Almería, gelegen in Zuid-Spanje, kunt u daarvoor uitstekend terecht bij Jouwautohuur.nl. Almería staat bekend als de Europese stad met jaarlijks de meeste zonuren – namelijk 320 dagen per jaar – waardoor velen hier hun tijd op het strand doorbrengen. Daarnaast echter, is ook de omgeving van Almería in Andalusië zeker de moeite waard. Zo kunt u door een auto te huren het berggebied de Sierra Nevada bezoeken. Daarbij is de Tabernaswoestijn in Sierra Nevada de enige Europese woestijn. Verder verdient ook het prachtige bergachtige gebied Las Alpujarras onze aanbeveling, evenals tal van andere bezienswaardigheden.

Voordelig een auto huren in Almería

Jouwautohuur.nl biedt u een voordelig all-inclusive tarief voor het huren van een auto in Almería. Hierin zit standaard een optimale verzekering bij inbegrepen. Wat u hierbij mag verwachten? In plaats van het afsluiten van verschillende verzekeringen, bent u bij ons met een all-inclusive overeenkomt in één keer optimaal verzekerd. Dit betekent een extra WA-verzekering van € 7,5 miljoen en in het geval van schade betalen wij u het eigen risico terug. Dit is ook het geval wanneer u te maken krijgt met bodemschade, ruitschade, autobandenschade en autodakschade.

jouwautohuur.nl
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

Diverse autocategorieën om direct te reserveren

U kunt bij Jouwautohuur.nl een auto huren in Almería in diverse categorieën. Geen gezelschap is immers hetzelfde. Verblijft u bijvoorbeeld met een gezin of groot gezelschap in Almería en wilt u een auto huren? Maakt u dan een keuze uit onze categorieën Compact, Intermediate, Standard of Fullsize. Voor kleinere gezelschappen bieden wij de keuze uit de autocategorieën Small en Compact. Welke autocategorie ook uw voorkeur heeft, u bent altijd verzekerd van een noodnummer waarbij u in het Nederlands 24/7 kunt aangeven wat er aan de hand is. Op elk tijdstip en op elke locatie in Spanje.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op