Skip to content

Een auto huren vanaf de luchthaven Ibiza

Het is een goed idee om een auto te huren op de luchthaven van Ibiza. Een huurauto is namelijk het ideale vervoermiddel om dit prachtige vakantie-eiland te verkennen. Vanaf de luchthaven rijd je in slechts 5 minuten naar Ibiza stad en ook de meeste andere populaire bestemmingen liggen op niet veel meer dan een half uur rijden van Ibiza’s luchthaven. Wel is het belangrijk je goed voor te bereiden op het huren van een auto. Je wilt immers niet voor ongewenste verrassingen komen te staan.

Een auto huren op de luchthaven van Ibiza, waar moet je op letten

Bij het huren van een auto op de luchthaven van Ibiza moet je met van alles rekening houden. Denk aan de auto zelf, de verzekering, hoeveel benzine er in de tank zit, teruggaaf en eventuele extra’s. Dit papierwerk en de bijkomende onderhandelingen zijn nu niet bepaald de ideale start van je vakantie. Je kunt er daarom ook voor kiezen om alles in één keer te regelen en dat vanuit je luie stoel in Nederland. Hiervoor ga je naar Jouw Autohuur en kies je voor het huren van een auto via Sunny Cars. Je bent dan verzekerd van een betrouwbare auto, een goede WA-verzekering, gratis bijschrijving van een tweede chauffeer en een ingebouwd navigatiesysteem. Mocht er toch iets zijn, dan kun je 24/7 een Nederlandstalige hulplijn bellen en bij schade betaalt Sunny Cars het eigen risico terug. Ook de tankopties zijn helder weergegeven. Zo hoef je op de plaats van bestemming de auto alleen nog maar op te halen.

jouwautohuur.nl
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

0

Auto's verhuurd

0 %

Tevredenheid

0

Verhuur Locaties

De zon tegemoet

Ibiza is natuurlijk het vakantieparadijs bij uitstek. Prachtige natuur met mooie uitzichten, fijne stranden en een uitmuntende uitgaanscultuur. Met de auto doorkruis je moeiteloos het eiland en kun je dus gaan en staan waar je wilt.

VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op