Skip to content

Huurauto eindelijk ook mogelijk zonder creditcard

Een auto huren zonder creditcard. Iets wat velen voor onmogelijk houden is anno 2020 toch een realiteit. Maar hoe kan het? Jouw Autohuur ligt graag toe hoe het huren van een auto zonder creditcard nu precies werkt!

Het geen waarborgservicepakket

Door middel van  het Geen waarborgpakket hoef je niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder en krijg je toch de huurauto mee. 

Een auto huren zonder creditcard, EINDELIJK!

Jouw Autohuur neemt het risico voor de borg volledig over en staat garant bij de verhuurder. Weer iets minder om je zorgen over te maken.

Je kunt op steeds meer populaire bestemmingen boeken met het Geen waarborgpakket. Ben je benieuwd of dit servicepakket beschikbaar is op jouw locatie tijdens jouw reisperiode?

Je ziet vanzelf of het beschikbaar is tijdens het boekingsproces!

Twijfel je of heb je hulp nodig bij het reserveren van ons Geen waarborgpakket? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling. De autohuurexperts van Jouw Autohuur kijken het graag voor je na.

Huurauto ophalen anno 2020

Bij het ophalen van de huurauto is het alleen nog maar een kwestie van het inleveren voucher.

  1. Wel moet je een ID-kaart of paspoort en een document met je NAW-gegevens tonen (bijvoorbeeld een telefoon- of energierekening).
  2. De lokale verhuurder wil doorgaans vaak wel even je retourticket zien.

Als dat allemaal geregeld is kun je met je huurauto op pad, zonder een concrete waarborg achter te laten.

Hoe werkt het met eigen risico?

Normaal gesproken schiet je zelf het eigen risico voor in geval van diefstal of schade. Als je aan de algemene voorwaarden hebt voldaan, kun je deze kosten heel eenvoudig bij ons declareren.

Het Geen waarborgpakket zorgt ervoor dat je je daar geheel niet mee bezig hoeft te houden.

Wanneer komt Jouw Autohuur wel bij je terug?

Alleen als er sprake blijkt van schade door grove nalatigheid, komen we bij je aankloppen. Maar dat lijkt ons niet meer dan logisch, toch?

Kortom nog makkelijker op pad en gaan genieten van je bestemming!

Deel dit item